அபிஷேக நாதரே – Abishega naadharae

Deal Score+5
Deal Score+5

அபிஷேக நாதரே – Abishega naadharae

அபிஷேக நாதரே
அபிஷேக தைலத்தால்
பெலத்தின்மேல் பெலனடைய
உம் அபிஷேகம் ஊற்றிடும்

நறுமண பொருள்களும்
ஒலிவ எண்ணெயும்
அபிஷேக தைலமாய்
என்மேல் இறங்கட்டும்

1.பூமியின் ராஜாக்களை
தெரிந்து கொண்டவரே
இயேசுவின் இரத்ததால் அதிகாரம் பெற்றிட
அபிஷேகம் ஊற்றுவீர்

2.உந்தனின் சுவிஷேத்தை
உலகெங்கும் அறிவித்திட
உம் நாமம் சொல்லிட ஜனங்களை சேர்த்திட
அபிஷேகம் ஊற்றுவீர்

Abishega naadharae song lyrics in english

Abishega naadharae
Um Abishegathailathaal
Belathinmel Belanadaya
Um Abishegam Ootridum

Narumana Porulgalum
Oliva Yennaiyum
Abishega Thailamaai
Yenmel Irangattum

1.Boomiyin Rajakalai
Therindhu Kondavarae
Yesuvin Rethathal Adhigaram Petrida
Abishegam Ootruveer

2.Undhanin Suvisheshathai
Ulagengum Arivithida
Um Naamam Sollida Janangalai Saerthida
Abishegam Ootruveer

நீங்கள் கிறிஸ்துவுடன்கூட எழுந்ததுண்டானால், கிறிஸ்து தேவனுடைய வலதுபாரிசத்தில் வீற்றிருக்கும் இடத்திலுள்ள மேலானவைகளைத் தேடுங்கள்.
If ye then be risen with Christ, seek those things which are above, where Christ sitteth on the right hand of God.
கொலோசெயர் : Colossians : 3:1

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Tamil Christians Songs Lyrics

   Christian music has long been a powerful source of inspiration, comfort, and encouragement for believers around the world. Rooted in biblical truths and themes, Christian songs offer a unique blend of beautiful melodies and meaningful lyrics that touch the hearts of listeners. In this article, we will explore some of the most uplifting Christian song lyrics that continue to resonate with people, nurturing their faith and bringing hope in challenging times.

   Disclosures

   Follow Us!

   WorldTamilchristians-The Collections of Tamil Christians songs Lyrics
   Logo